Politika

Ümit Özdağ'dan erken seçim mesajı

26 Ağustos 2024 20:15

Partisinin 3. kuruluş yıl dönümünde konuşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Partimize bu kurultayda çok önemli, ciddi, Türkiye'yi, sistem partilerini şaşırtacak katılımlar olacak. Hemen kongre sonrasında erken seçim için çalışmalarımızı daha hızlı şekilde sahaya taşıyacağız" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla genel merkezde partililere hitap etti.

Özdağ, 3 yıl içinde zor bir mücadele verdiklerini belirterek, "Partimiz tek başına Türk milletine ve devletine karşı kurulan işgal ve peşinden getirilmesi hedeflenen, Türkiye'nin iç çatışmaya sürüklenme komplosuna karşı çıktı. Partimiz, etkisizleştirme, tutuklama girişimlerine rağmen yılmadan, doğru olanları Türk milletine güçlü bir ses ve kararlılıkla anlattı. Anketlerde, Zafer Partisinin sığınmacı ve kaçaklara yönelik uygulamayı önerdiği politikaların nasıl büyük bir destek aldığını tespit ediyoruz." diye konuştu.

Kasım ayında yapmayı planladıkları kongre için hazırlıkların sürdüğünü aktaran Özdağ, ilçe kongrelerinin devam ettiğini, il kongrelerinin de yakında başlayacağını ifade etti.

Özdağ, "Bu kongrelerden aldığımız güç ve hızla, büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Partimize bu kurultayda çok önemli, ciddi, Türkiye'yi, sistem partilerini şaşırtacak katılımlar olacak. Hemen kongre sonrasında erken seçim için çalışmalarımızı daha hızlı şekilde sahaya taşıyacağız." ifadesini kullandı. (AA)