Gündem

Ümit Özdağ'dan Yeni Şafak'ın "Vatana ihanetten hesap vereceksin" manşetine yanıt: Beyin yerine tezek var

Yeni Şafak gazetesi ile Ümit Özdağ arasındaki polemik devam ediyor

11 Temmuz 2024 13:21

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kayseri’deki olaylarla kendisini ilişkilendiren Yeni Şafak gazetesine yanıt vermesinin ardından, gazete bugün Özdağ’ı manşetine taşıdı. Özdağ, Yeni Şafak'ın "Vatana ihanetten hesap vereceksin" manşetine cevap verdi.

Ümit Özdağ’ın açıklaması sonrası Yeni Şafak gazetesi bugün de polemiği sürdürdü. Gazetenin manşetinden Özdağ’a seslenen gazete, yayımladığı habere "Vatana ihanetten hesap vereceksin" başlığını attı.

"Vatana ihanetten hesap vereceksin"

Söz konusu haberde, “Etki ajanı Ümit Özdağ, Suriye’de efendilerinin denklem dışı kalacağı çözüm umudu yeşerince yeniden sahneye çıktı. Suriye’de bir terör devletinin kurulmasını önleyecek Ankara-Şam diyaloğunu sabote etmeye girişen Özdağ, ilk hamlesini Kayseri’de yaptı. Özdağ, derin tezgâhı deşifre olunca da Atatürk’ün arkasına sığındı” ifadeleri kullanıldı.

Ümit Özdağ'dan yanıt

Özdağ, Yeni Şafak’ın bugünkü haberine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 

Özdağ'ın ifadeleri şu şekilde:

“İngiliz Muhipler Derneği yayın organı Yeni Şafak olmayan akli dengesini de yitirmiş görünüyor. Ümit Özdağ, Türkiye-Suriye anlaşmasını sabote ediyormuş. Amacı Kürdistan’ın kurulmasını sağlamakmış. Allah bazılarına beyin yerine TEZEK vicdan yerine PİSLİK verince böyle oluyor.

Ümit Özdağ ve Zafer Partisi yıllardır Türkiye-Suriye görüşmelerini savunuyor. Bölgede kurulmak istenen PKKistan’ın önünü kesmenin tek yolu bu diye yıllardır anlatıyoruz. O kadar çok anlattık ki bakın siz Yemi Şafakçılar beyin yerine kullandığınız TEZEK ile bile anladınız. Biz vatan hainlerinin kim olduğunu PKK ve FETÖ ile işbirliği sürecinde gördük şafakçı tosunlar.”