Spor

Wanda Nara'nın ses kayıtları sızdırıldı: Icardi hakkındaki sözleri dikkat çekti

28 Eylül 2024 19:51

T24 Spor

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara özel hayatlarıyla gündemden düşmüyor. Çiftin gecelerde baş başa görüntüleri çok konuşulurken, Icardi'nin Galatasaray'dan ayrılıp Arjantin'e, Nara'nın yanına döneceği iddia ediliyordu.

Konu hakkında Arjantin basınında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ise Wanda Nara'nın ses kayıtlarının sızdırılmasıyla Icardi hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Gecelerde sarmaş dolaş görüntüler veren ikili hakkında ise Nara'nın avukatından dikkat çeken bir açıklama gelmişti: 

"Ayrı odalardaydılar"

"Ayrıldılar ama boşanmadılar. Mauro Arjantin'e kızlarını görmeye geldi. Tabii aynı evde kaldı, ama ayrı odalardaydılar. Birlikte akşam yemeğine gitmeleri normal, aralarında ilişkileriyle ilgili teknik bir uzlaşma yok. Ömür boyu aile olacaklar"

Çiftinin evliliklerinin akıbeti merak edilirken İtalyan basınında yer alan habere göre Wanda Nara'nın, Icardi'den boşanma hazırlığında olduğunu söylediği bazı ses kayıtları yayınlandı.

"Şu anda boşanmayı organize ediyorum"

Today adlı sitenin haberine göre bu kayıtlar Arjantin televizyon programı Lam'de yayınlandı. Nara, ses kayıtları olduğu iddia edilen kayıtlarda şu ifadeleri kullanıyor: