Gündem

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in 3 aylık oğlu ikinci kez ameliyat oldu

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ocak ayında dünyaya gelen ikizlerinden İbrahim Ayel, kalbindeki sorun nedeniyle dün ikinci kez ameliyat oldu

26 Nisan 2024 11:13

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile 2021 yılında dünyaevine girdi. 22 Ocak'ta da ikiz oğullları olan ünlü çift, bebeklere İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdi.

Ancak kalbinde sorun olan bebeklerden İbrahim Ayel operasyon geçirdi. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan Ayel bebekle ilgili Yasemin Şefkatli "Aslında biz 21'inci haftadan beri Ayel'in kalp sorununu biliyorduk. Her hafta kontrolümüz vardı, bazen haftada iki. Çok fazla doktor Ayel'in kalbini gördü ve doğduğunda operasyon geçireceğini biliyorduk. Ben burada aslında iyi kötü bir sürü şeyi paylaşıyorum ama bu sorunu kendi içimizde sindirip, çözüme gitmeye odaklandık. Doğum sonrası operasyon duyulunca çok fazla dua aldık, o kadar güzel mesajlar geldi ki bana da güç oldu. Önümüzde biraz daha bir süreç var ama bebiş çok güçlü, her şey çok güzel olacak" açıklamasını yaptı.

"Her şey çok güzel gitti"

İbrahim Ayel dün ise ikinci kez ameliyat oldu. Oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Yasemin Şefkatli, "Yoğun bakımdan çıkması, kendine gelmesi derken şimdi yazabiliyorum. Gerçekten iyi ki varsınız. Ne denir bilmiyorum, mesajlarınızı okudukça gözlerim dolu dolu oluyor. Her şey inandığım gibi çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontrolünde daha rahat bir sürece girdik. Her şeye bin şükür..." ifadelerini kullandı.