Gündem

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'dan "yeni-paganizm" çıkışı: Cinselliği, hazcılığı, bencilliği kutsuyorlar

14 Haziran 2024 09:59

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, "CocaCola meselesi, basit bir içecek meselesi değildir. Cinselliği, hazcılığı, bencilliği kutsayan din-dışı kutsallara dayanan yeni-paganizm biçimleri icat ediyorlar." çıkışını yaptı. 

Daha önce Erasmus'a giden öğrencileri, "cinsellik peşinde koşturan ahmaklar sürüsü" sözleriyle hedef gösteren Yusuf Kaplan bu kez de paganizm ve CocaCola üzerinden, yeni bir dünya düzeni yaratıldığını ifade ederek, cinselliğin kutsandığını savundu. 

Kaplan, yazısında şu ifadeleri kullandı: 

"Cinselliği, hazcılığı, bencilliği kutsayan din-dışı kutsallara dayanan yeni-paganizm biçimleri icat ediyorlar. Ve iğrenç reklamlarla yeni-paganizm biçimlerini, küre ölçeğinde tek hayat tarzı, tek kültür ve tek “din” olarak yaygınlaştırıyorlar. Çarmıh'ın adı değişti: Medya, Kitlelerin afyonu artık!

CocaCola, sadece CocaCola'dan ibaret değil. Yeni kolonizasyonun, yeni-paganizm biçimlerinin misyoneri'dir CocaCola! CocaCola'yla, pagan reklamlarıyla, CocaColanizasyon süreciyle, tektipleştirici pagan bir kültür, pagan bir hayat tarzı ve pagan, sahte bir din icat etmek, kısacası dünyayı paganlaştırmak istiyorlar! Eğer bunu göremiyorsak, zaten “işimiz” bitmiş, yeni-paganizm zaferini ilan etmiş demektir."

Yazının tamamını okumak için tıklayın


TIKLAYIN - Erasmus'a 'cinsellik peşinde koşturan ahmaklar projesi' diyen Kaplan'ın kızı Erasmus öğrencisiymiş!