Spor

Young Boys - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Lig play-off maçında İsviçre'nin Young Boys takımı ile karşılayacak. Devler Ligi'ne katılmak için önündeki tek engel olan Young Boys-Galatasaray maçının programı ve yayınlanacağı kanal belli oldu. Young Boys-Galatasaray maçı şifresiz olarak ekranlara gelecek. Peki Young Boys-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

21 Ağustos 2024 10:30

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon yeni format uygulanacak. Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonunda takım sayısı 32’den 36’ya yükselecek. Geleneksel grup aşamasının yerine lig sistemine uygulanacak.

Takımlar, mevcut sistemdeki 3 rakiple oynanan 6 grup karşılaşması yerine 8 farklı ekibe karşı 4'ü evinde, 4'ü deplasmanda olmak üzere en az 8 lig maçı yapacak. Sarı-kırmızılılar ilk maçını deplasmanda oynarken ikinci karşılaşmayı ise ev sahibi olarak oynayacak. Peki Young Boys - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Young Boys - Galatasaray maçının tarihi…

Young Boys-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys’a konuk olacak. Galatasaray‘ın ilk maçı 21 Ağustos Çarşamba günü oynayacak.

Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Rövanş maçında ise Galatasaray, 27 Ağustos Salı günü kendi sahasında Young Boys'u konuk edecek.