Gündem

YP Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'dan MHP'li İsmet Büyükataman yanıt: Erdoğan'a biat eden!

YP Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ''Gerçek Türk Milliyetçilerine sonsuz saygım ve sevgim var! Önce bunu belirteyim. Ancak, şu andaki MHP yönetimi ve Ülkü Ocaklarının durumu da ortada!'' dedi

06 Haziran 2024 15:02

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın hakkındaki açıklamalarına yanıt vererek partisi de basın açıklaması yaptı. Yılmaz, ''Gerçek Türk Milliyetçilerine sonsuz saygım ve sevgim var! Önce bunu belirteyim. Ancak, şu andaki MHP yönetimi ve Ülkü Ocaklarının durumu da ortada!'' dedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve 26-27. Dönem Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, MHP'nin gençlik teşkilatı Ülkü Ocakları'nın suç örgütlerinin merkezi haline geldiğini iddia ederek kapatılması gerektiğini savunmuştu. MHP'li Büyükataman, Yılmaz'ın bu açıklamalarına yanıt vererek, ''Musul’da devlet görevi yaparken Türk askerini ve devletini satıp kaçan, vatan görevini korkudan eline yüzüne bulaştıran, şizofrenik ilgi krizlerine girip kendi kendine saldırı düzenleten bir soytarı son günlerde Ülkü Ocakları ile yatıp kalkmakta!'' ifadelerini kullanmıştı. 

''Erdoğan'a biat eden!''

YP'li Yılmaz, MHP'li Büyükataman'ın bu ifadelerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Yılmaz'ın ifadeleri şu şekilde:

''Gerçek Türk Milliyetçilerine sonsuz saygım ve sevgim var! Önce bunu belirteyim. Ancak, şu andaki MHP yönetimi ve Ülkü Ocaklarının durumu da ortada!

Erdoğan'a biat eden!

10 milyon sığıntıya ses çıkarmayan!
TC tabelaları indirilirken ölü taklidi yapan!

Limanlar, hastahaneler, tarım arazileri, madenler yağmalanırken milliyetçilik aklına gelmeyen bu zihniyet, ASLA TÜRK VE TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLAMAZ!

Kripto adamlar bir de böyle yalanlarla gündem olmaya çalışıyor! Yazdığı zırvanın tek cümlesi veya kelimesi doğru olsa açıp teşekkür edeceğim ama nerdee... DM'si bile kapalı!''

''Saldırganca ifadeleri basit ve üslupsuzdur''

Yenilik Partisi'nin basın açıklaması ise şu şekilde:

''MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkanımız Öztürk YILMAZ'ın Ülkü Ocakları'nın çeteleşmesi ve kriminal yapıya dönüşmesi nedeniyle kapatılması için yaptığı açıklamaya cevap vermek yerine hayal dünyasından bir takım kurgular üretmiştir. Musul hakkındaki iddialarının tümü asılsız ve iftira niteliğindedir. Öztürk YILMAZ, Musul'da IŞİD'e karşı büyük kahramanlık göstermiş ve MHP'de dahil olmak üzere takdirle karşılanmıştır. Büyükataman'ın saldırganca ifadeleri hiçbir siyasetçiye yakışmayacak düzeyde basit ve üslupsuzdur. Özellikle son dönemde Ülkü Ocakları demokratik bir devlette asla yeri olmayacak eylemlere karışmıştır. Buna karşın Ülkü Ocakları haklarındaki hiçbir iddiaya cevap veremeyişlerinden de görüldüğü üzere bizim haklılığımız tescil edilmektedir. Öfkelerine ve saldırgan açıklamalarının içeriğine bakılırsa bulundukları durumdan dolayı suçluluk psikolojisi yaşamaktadırlar.

Kriminalleşmiş ve çeteleşmiş yapılara karşı alenen meydan okuyoruz! milletimizin üstün destekleriyle bunlara karşı asla pabuç bırakmayacağız!''