Spor

Zalewski transferini bitiremeyen Galatasaray yöneticileri, Çizme'den boş dönmeyecek

13 Eylül 2024 08:44

Polonyalı Nicola Zalewski için Roma'ya çıkarma yapan Aslan, pazarlık görüşmelerinde tıkandı. Cim-Bom, İstanbul'a dönecek uçağa Rui, Lauriente, Pellegrini veya Ballo-Toure'den birini bindirmek istiyor. 

Victor Osimhen transferinin ardından sistem değişikliği gündeme gelen ve kadro takviyelerini bu çerçevede düzenleyen Galatasaraylı yöneticiler, Roma'dan Nicola Zalewski için İtalya'ya uçmuştu. Oyuncu ve kulübüyle günler süren pazarlıklarda istediği sonucu elde edemeyen Sarı-Kırmızılılar, Nicola Zalewski'den vazgeçmese de alternatiflerine yöneldi. Sol bek-kanat ve orta saha takviyeleri yapması beklenen Aslan, rotasını Napoli'den Mario Rui; Sassuolo'dan Armand Lauriente, Lazio'dan Luca Pellegrini ve Milan'dan Fode-Ballo Toure'ye kırdı.

De Rossi'yi tercih etti

Cim-Bom'un, Zalewski transferinde yaşadığı pürüzleri ilk olarak İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio duyurdu. Marzio'nun kendi web sitesinden geçtiği habere göre Zalewski, ilk olarak SarıKırmızılıların teklifine sıcak baktığını iletti. 22 yaşındaki Polonyalı futbolcunun fikri, İtalyan teknik direktör Daniele de Rossi ile yaptığı görüşmenin ardından değişti. Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç oyuncu, Galatasaray'dan aldığı son derece önemli seviyedeki teklife rağmen Türkiye'yi reddederek Serie A'da kalmaya karar verdi.

Portekizli Rui ilk sırada

İtalyanlar'a göre Türkiye'ye mutlak bir transferle dönmesi beklenen Sarı-Kırmızılılar'ın; Zalewski'nin haricinde Mario Rui, Armand Lauriente, Luca Pellegrini ve Fode-Ballo Toure ile temas halinde olduğu belirtildi. Çizme basınındaki haberlerde Cim-Bom için en ciddi seçeneğin Mario Rui olduğu, 33 yaşındaki sol bek ile temaslarda mesafe kat edildiği belirtildi. Lauriente transferinin önündeki en büyük engel ise Sassuolo'nun 10 milyon euronun üzerindeki bonservis beklentisi... Milan'da istenmeyen Fode-Ballo Toure de ihtimali kuvvetli bir isim olarak dikkat çekti. (Akşam)

Berlin Film Festivali’ni kahkahaya boğan Türk: Faruk