Haberler

AKP Milletvekili Osman Gökçek ve Belediye Başkan adayına Çamlıdereli köylülerden tepki

28 Mart 2024 11:15

T24 Video

Ankara’nın Çamlıdere ilçesine bağlı Avdan Köyü'nde iftar yemeğine katılan Osman Gökçek ve 5’inci kez aday gösterilen Belediye Başkanı Caner Can köylüler tarafından kovulduğu iddia edildi. Gökçek ve Can’ın kovulduğu öne sürülen anlarsa sosyal medyada gündem oldu.

İftar yemeğinin ardından eline mikrofon alarak köylülerden oy isteyen Gökçek, çıkan tartışma üzerine “Bi herkesi bi sakin olmaya.. Rica ediyorum.. Sakin olalım.. Herkes sakin olsun.. Bu mübarek günde, başkanım, Caner başkanımızı da alalım,.. Nerede başkanım?” ifadeleriyle köylüleri sakinleştirmeye çalıştı.Ancak bir köylü “Bu köyde bize ne yaptı?” diyerek Gökçek'e tepki gösterdi. Araya girenler tepkili köylüyü bulunduğu yerden uzaklaştırdı. 

Osman Gökçek ise yaşananları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

"Köylü kardeşlerimin aralarında çıkan tartışmayı sonlandırdım. Avdan köyü sakinleri kardeşlerimiz bana teşekkür ettiler. Sizin kovma dediğiniz görüntüler sonrası tüm vatandaşlarımızla hatıra fotosu çektirdik. Fotoğrafları bir sonraki twitte paylaşıyorum (Video bizlik birşey yok diye benim sesim çıkmış."

*Gökçek'in paylaşacağını belirttiği fotoğraflar ise, haber hazırlandığı sırada hala paylaşılmadı.