Haberler

Çanakkale Anafartalar Polis Karakolu önünde silahlı çatışma: 6 yaralı

26 Eylül 2024 17:34

T24 Video

Çanakkale Merkez’de Anafartalar Polis karakolu önünde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Karakol önünde husumetliler arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 6 kişinin yaralandığı öğrenilirken olay yerinden kaçan bir zanlının yakalanması için polis kent genelinde çalışma başlattı.

Gazeteci Tekin Uğur’un verdiği bilgilere göre, karakola ifade için geldiği öne sürülen bazı şahısların silahlı olduğu ve bu nedenle içeri alınmadığı ve dışarı çıkan grupla husumetlileri arasında gerginlik çıktığı öğrenildi. Karakol önünde iki grup arasında yaşanan gerginliğin kısa sürede büyüyerek silahlı-bıçaklı kavgaya dönüştüğü, bunun üzerine polisin arbedeyi dağıtmak için havaya ateş açtığı öğrenildi.

Olay yeri çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de çalışma başlattı. Yaralananlar ambulans ile hastaneye kaldırılırken karakol çevresi trafiğe kapatıldı. Olayda toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahale ardından kent merkezinde hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçmaya çalışan 2 zanlıdan biri gözaltına alınırken bir zanlının da yakalanması için Çanakkale genelinde emniyet güçleri seferber oldu. 

 

"Mustafa Kemal çağırdı, geldik"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele